houten bril

Houten brillen komen voort uit pure kwaliteit. Puur in zijn breedste vorm, deze brillen zijn puur natuur en met de hand gemaakt. Op menig beurs laten houten brillenontwerpers zien hoe ze deze unieke brillen maken. Altijd uit een blok hout, het is eigenlijk pure kunst.

De houten bril is geschikt voor dames en heren, oogstrelende monturen van hout gemaakt door vakmensen. De opvallende houten monturen worden tot in het kleinste detail afgewerkt en zijn uniek. Elk stuk hout is natuurlijk anders, koop je een houten correctie- of zonnebril dan weet je zeker dat je een bril draagt die geen ander heeft.

Natuurlijke houten brillen zijn trendy!

Het is een product van de natuur, dat merk je wanneer je dit type bril draagt en dat zie je. Het valt toch nog wel een beetje op wanneer je iemand een houten brilmontuur ziet dragen. Ze zijn apart, eigentijds en bijzonder te noemen.

De houten bril heeft als bijkomend voordeel dat ze heel licht zijn. Wanneer je zo’n bril in je handen hebt dan voel je het meteen. Het zorgt voor een prettig draagcomfort. Een houten bril is tevens in iedere gewenste vorm te bewerken. Bekende Wayfarer modellen, rechthoekige monturen of rond, in principe is alles mogelijk als het om een houten bril gaat. Ze zijn te maken uit allerlei verschillende soorten hout en de manier waarop deze brillen gemaakt wordt behoeft vakmanschap.