nerd brillen

Nerd brillen zijn de trends in brillen van dit moment. Een iconische en typische zwarte vintage nerd bril? Of liever een Wayfarer zonnebril of correctiebril met ronde brillen glazen? De nerd bril is in overeenstemming met je leefstijl. Ben jij de persoon die gek is op feestjes en mee gaat met iedere trend? Dan zou je kunnen zeggen dat je de spijker op z’n kop slaat met een nerd brilmontuur!

Met de retro en nerd look gecombineerd maak je op ieder feestje letterlijk een statement. Alles over brillen heeft een ruim assortiment nerd brillen van allerlei modemerken, tegen een scherpe prijs uiteraard. Met zo’n bril maak je een modieuze indruk, zeker van je zaak zijn is iets dat je graag onderstreept.

Misschien ben je geen universitair afgestudeerde econometrie student of theoretische natuurwetenschapper, dat betekent niet dat je geen nerd bril zou kunnen dragen. Je bent namelijk pas echt een “geek” wanneer je zo’n nerd bril draagt. Iemand die meestal zijn neus in andermans zaken steekt, want als nerd weet je toevallig overal het fijne van.

nerd brilmontuur

Waarom zijn nerd brillen zo populair?

Eigenlijk is het vrij simpel, wie wel er nou niet net even iets slimmer uitzien? Tevens ook iets geheimzinniger, want wie schuilt er achter die opvallende bril? Een nerd bril typeert zich meestal en ovaal of rond in een oversized vorm. De dikke in het oog springen randen van de nerd bril trekken vaak de aandacht.

Het zijn imposante monturen die iets doen voor je imago. Met de trendy kleurtjes en afwerking zorg je voor de finishing touch. Op die manier kun je persoonlijke stijl perfect combineren. Het is niet voor niets fashion voor mensen die een eigen mening hebben. Nu moet je ‘m alleen nog durven te dragen!

bekijk onze merkbrillen