ovale damesbrillen

Ovale damesbrillen zijn immens populair de laatste jaren, en dat is niet voor niets. In de tijd van de hippies dook het ovale brilmontuur voor het eerst op. Het was anders dan de standaard in die tijd, maar daarom geliefd. Het was anders dan anders.

Niet veel later dook de ovale damesbril overal op. Tegenwoordig zijn deze modellen niet meer weg te denken uit de collecties van merkbrillen. Zowel bekende als onbekende merken hebben ronde brillen in hun assortiment zitten. Dit seizoen is dat niet anders. Door de ovale vorm oogt dit type bril open en vriendelijk. De brillenontwerpers kunnen alle kanten op, zo zijn ze verkrijgbaar als oversized of neigen ze meer naar een ronde bril aan.

De ovaal gevormde dames bril in optima forma

Mede hierdoor is een ovaal gevormde bril in de damescollectie onmisbaar. Niet van het toneel te krijgen, sterker nog, dit soort brillen wint nog iedere dag aan populariteit. Ook nu er qua materiaal en kleur steeds meer mogelijk is. Wat te denken van een ovaal gevormde houten bril? Combinaties die ondenkbaar waren, zijn inmiddels mogelijk. Combinaties van kleuren, vormen en materialen geven de ovaal gevormde damesbril een nieuw elan.

bekijk onze merkbrillen