ovale heren brillen

Ovale herenbrillen zijn er in allerlei varianten. Deze brilvom dook voor het eerst op toen de vintage brillen en de retro brillen in kwamen. Zo rond de jaren ’70 toen de hippie tijd haar hoogtijdagen waren. Anders dan de standaard, en dus helemaal in! Deze ovaal gevormde brillen zijn sinds die tijd niet meer weg te denken, net zoals de vintage en retro modellen.

Ovaal gevormde monturen worden tegenwoordig uit ieder denkbaar materiaal vervaardigd, van kunststof, metaal tot hout. Maar ook titanium en acetaat zijn helemaal in dit seizoen. Deze brillen zijn hoe dan ook immens populair. En dat is zeker niet voor niets, geliefd en gewaardeerd in iedere mogelijke vorm. Van meer rond dan ovaal, en soms van meer hoekig naar rechthoekig.

ovaal gevormde bril

Ieder brillenmerk heeft ovaal gevormde brillen, de brildrager is er nog altijd gek op. Verkrijgbaar in ontelbare varianten, met veel kleur en uitbundig, of juist ingetogen met neutrale kleuren. Dit seizoen is dat niet anders dan voorgaande jaren. Vanwege de ovale vorm ogen de brillen vriendelijke en open.

bekijk onze merkbrillen