transparante brillen

Transparante brillen zijn helemaal de trend van deze tijd. Kies jij voor deze nieuwe look? Het is een eigenzinnige en opvallende nieuwkomer, deze transparante brillen zijn volledig doorzichtig of deels. Ze staan bijzonder stijlvol en je ziet ze niet voor niets steeds vaker opduiken. Op menig catwalk zien we beroemde brillenmerken vol trots hun transparante modellen presenteren.

Dit type bril staat bescheiden maar is toch anders dan de reguliere bril die vol met kleurrijke patronen zit of een egale kleur heeft. De transparante modellen staan daarom zeer stijlvol en elegant. Wanneer je volledig transparant niet te onopvallend vind dan heb je altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor een model die “semi” transparant is. Deze modellen zijn doorschijnend, maar hebben wel een kleur accent. Dit geeft een andere kijk op brillen met een vernieuwend ontwerp.

Transparante brillen duiken overal op

En dat is niet voor niets, ze zien er namelijk geweldig uit en er zijn eindeloze combinaties mogelijk. Geen wonder dat deze monturen wereldwijd de kijk op brillen beïnvloed. Fashionistas schrijven er vol liefde over en prijzen deze modellen graag aan. Menig positieve mening hebben wij inmiddels gelezen. Tijd voor een transparante bril?

Deze brillen look is geïnspireerd door bekende filmsterren en modellen. De transparante bril is daarnaast ook gemakkelijk te combineren met in feite alles, omdat de bril niet al te aanwezig is. Dit betekent natuurlijk niet dat een doorzichtige bril saai is, alles behalve dat zelfs!

transparante brillen

Transparante retro modellen

We zien veel transparante brillen met een fantastische retro look, helemaal  trend van nu. Je maakt ze meer bohemian door de transparante monturen te combineren met een toffe print of opvallende accessoire. Hoe je het ook bekijkt, de doorzichtige bril kom je steeds vaker in het straatbeeld tegen.

Er fashionable uitzien is niet al te ingewikkeld met zo’n model. Zorg er wel voor dat je de outfit compleet maakt met trendy accessoires. Wil je absoluut niet opvallen, dan laat je deze natuurlijk achterwege! De “semi” transparante brillen zijn voor jong en oud, modebewust of niet. Hier kom je goed mee voor de dag!

bekijk onze merkbrillen