wayfarer heren bril

Wayfarer herenbrillen zijn misschien wel net zo fashionable als bekende filmsterren. Want wie kent deze iconische brillen niet? Het zijn brillen met een zeer bekende vorm en eigen stijl. Dit in eerste instantie omdat vooral veel sterren van het witte doek dit type bril met veel plezier draagt.

Deze stoere correctie- en zonnebrillen in de bekende FBI en CIA televisie programma’s. De monturen werden vooral bekend in de vroege jaren ’60. De vorm is oorspronkelijk ontwikkeld door Ray Ban, maar er zijn inmiddels veel andere bekende mode merken die dit type bril in hun assortiment hebben zitten. Het is niet bij Ray Ban gebleven, en dat is niet voor niets.

wayfarer brilmontuur

De Wayfarer herenbril heeft met zijn ontwerp een vlucht genomen, het topmodel van Ray Ban wordt veelvuldig “gekopieerd” en wordt met een eigen uitvoering en invulling op de mark gebracht. Van ingetogen kleuren tot uiterst kleurrijk, met allerlei soorten materiaal. Dit resulteert in een scala aan opmerkelijke en opvallende Wayfarer brilmonturen. Wel vertonen ze ieder voor zich de typische kenmerken van vroegere tijden. Met een eigentijdse twist.

bekijk onze merkbrillen