andy wolf brillen

Andy Wolf brillen komen, alhoewel de naam van dit brillenmerk anders doet vermoeden, komen de monturen van Andy Wolf uit Oostenrijk. In 2006 duikt dit merk plotseling op, en sinds die tijd komt Andy Wolf telkens weer me monturen die niet meer weg te denken zijn.

Alleen het allerbeste is voor dit merk goed genoeg, mede hierom is het dan ook niet voldoende dat de brillen de kritische brildrager kan plezieren. Daarnaast moeten ze natuurlijk ook perfect draagcomfort en functionaliteit bieden aan diegene die een Andy Wolf bril draagt.

Andy Wolf brengt een persoonlijke stijl op de markt

Het doel van dit merk is dan ook dat je het niet eens door hebt dat je een bril op hebt! De collectie van Andy is uiterst gedurfd te noemen, en anders dan de andere brillenmerken. Dit is ook duidelijk terug te zien in de campagnebeelden. Ze zetten zich expliciet af tegen de machinaal geproduceerde merken, die veelal lage lonen landen kiezen voor hun productie.

De Andy Wolf brillen zijn volledig met de hand gemaakt en vervaardigd in Oostenrijk. Door de keuze van uiterst duurzaam en stevig acetaat heb je een bril of zonnebril van bijzonder goede kwaliteit. Een uniek stuk handwerk uit Oostenrijk!