burberry brillen

Burberry brillen zijn overtuigend in al haar facetten en elementen. Monturen die verfrissend zijn en anders dan anderen, brillen die bij jouw persoonlijke smaak aansluiten. De monturen hebben ons dit seizoen verrast en overtuigd. Met recht een merk dat geliefd en gerenommeerd is.

De brillen zijn uiterst modieus en stijlvol, het is voor dit merk duidelijk dat het niet alleen gaat om een medische behoefte. Een Burberry bril kun je dan ook beter zien als een volwaardige accessoire die jouw outfit compleet maakt. Geheel in stijl met bijvoorbeeld de wereldwijd bekende kleding. Het is een deel van de totale look en feel.

Op Alles over brillen tref je een breed assortiment Burberry brillen aan. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een bril met een klassieke twist en uitgesproken design. Het modemerk brengt telkens weer een brillencollectie op de markt die opvalt vanwege de keuze voor vlakke vormen, kleur en opvallende details.

Burberry brillen zijn voor dames en heren

De monturen zijn niet alleen voor dames, maar er is ook een schitterende heren collectie. Iedere bril kwalitatief hoogwaardig. Wanneer je de bril met name draagt op kantoor dan zijn bijvoorbeeld de Business chic modellen bijzonder geschikt. Voor een ingetogen brilmontuur of een sobere uitvoering is er ook keuze, perfect voor wanneer je liever niet al teveel op wil vallen.

De vorm van het gezicht is een belangrijk criteria bij het uitzoeken van een geschikte bril. Net zoals dat de kledingstijl een bepalende factor kan zijn. Wanneer je een vierkant of rond gezicht hebt, kies dan bij voorkeur niet voor een montuur die hier het tegengestelde van is.

Burberry bril

Kies een Burberry bril die bij je gezicht past

Het contrast in de bril verzacht de trekken die je liever niet teveel wil op laten vallen, met de geschikte Burberry bril versterk je juist de positieve eigenschappen van je gezicht. Wanneer je dit goed doet zal de bril automatisch zitten alsof deze speciaal voor jouw gemaakt is.

Wanneer je gezicht een ovale vorm heeft dan mag je van geluk spreken. In principe staat iedere Burberry bril fantastisch. Welke kleur de bril moet hebben? Neem vooral een kijkje in je garderobe, ga voor een kleur die aansluit bij de kleur die het meeste in je garderobe voorkomt. Het bepaalt voor het grootste gedeelte je persoonlijke smaak.