bvlgari brillen kopen

Bvlgari brillen zijn al meer dan 130 jaar toonaangevend in luxe mode accessoires. De bril collecties zijn hier een afspiegeling van. De details uit de juwelencollecties schitteren als details op oogstrelende monturen. Met name verkrijgbaar in kunststof en metaal. Verfijnd afgewerkt en een belichaming voor glamour en elegantie voor zowel vrouwen als mannen.

De uiterst luxueuze Bvlgari brillen vormen een referentie aan de oprichter van het modemerk. De Griekse goudsmid en tevens juwelier Voulgaris Bvlgari is een hecht familiebedrijf. De deuren werden voor het eerst geopend in 1884 in Rome, hier werden de met de hand gemaakte sieraden en juwelen verkocht.

In de jaren ’70 zorgde de zoon van de familie voor een internationale doorbraad voor dit merk. Sindsdien is het niet meer weg te denken. Naast de schitterende brillencollecties verkoopt dit merk ook horloges, parfums en allerlei modeaccessoires.

Bvlgari brillen zijn van uitstekende kwaliteit

Meer dan 100 jaar vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat de brillen zonder twijfel kwalitatief zijn. Menig hart heeft dit merk al veroverd als het om brillen gaat die een fijn draagcomfort bieden en luxe uitstralen. Dan zit je bij dit merk in ieder geval goed! De stijlvolle brilmonturen zijn geschikt voor iedere gelegenheid, of je nu een zakelijke bespreking hebt of gewoon lekker op vakantie bent.

Die kennis is duidelijk herkenbaar. Italianen weten als geen ander het modegevoel en verfijning door te voeren in ieder product. Het is dan ook niet zo gek dat je regelmatig Bvlgari brillen tegen het lijf loopt. Door de jarenlange ervaring in de juwelen is er genoeg kennis opgedaan om het in brillen door te voeren. Meestal ware erecatchers met gewaagde kleuren combinaties.

Is het Bvlgari of Bulgari?

Vervang de letter ‘V’ door de letter ‘U’ en je zult weten hoe je de naam Bvlgari uitspreekt. Het is een bedrijf dat is opgericht door één man en zijn missie om prachtige juwelen aan zijn klanten te leveren. Het Griekse Sotirio Bulgari (geboren Sotirios Voulgaris) verliet zijn geboortestad om naar Italië te reizen op zoek naar werk en een beter leven. Hij opende in 1884 zijn eerste juwelier in Via Sistina, Rome.

bvlgari bril

Bvlgari was oorspronkelijk bekend voor het ontwerpen en vervaardigen van de beste luxe juwelen van hoge kwaliteit. Tegenwoordig is het een wereldwijd en gediversifieerd luxemerk dat producten en diensten omvat, zoals parfums, accessoires, hotels en kuuroorden. De voortreffelijke ontwerpen en hoge kwaliteit van het merk blijven echter hetzelfde in alle productiegebieden. In 1997 werd de eerste luxe brillencollectie van het merk gelanceerd. De brillenontwerpen van het merk worden beïnvloed door Grieks-Romeinse thema’s; dit geeft de bril dat klassieke, Italiaanse renaissance uiterlijk.

De Bvlgari brillen collectie

Luxe, kwaliteit en vakmanschap zijn de drie woorden om de brillencollectie van dit merk te beschrijven. Het kost gemiddeld 12 weken om een ​​enkele bril te produceren. Het leven voor een Bvlgari bril begint op papier als ontwerp sjabloon. De geselecteerde edelstenen worden vervolgens beoordeeld voordat ze worden goedgekeurd om ervoor te zorgen dat de juwelen het uiterlijk van de frames verbeteren. Sommige monturen bevatten Oostenrijkse kristallen, die allemaal met de hand worden geplaatst. Een kristalgoud montuur van Bvlgari Serpenti heeft tot 4 uur nodig om de versieringen op de pootjes van de bril te voltooien. Nadat de bril is gemaakt, worden strikte kwaliteitstests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat klanten de producten van de hoogste kwaliteit ontvangen.

De dames en heren collectie “Le Gemme”

Bvlgari is het prestigieuze luxemerk gespecialiseerd in high-end sieraden die beroemd zijn vanwege hun gedurfde en glamoureuze ontwerpen. Bvlgari heeft een collectie gecreëerd die letterlijk juwelen voor het aangezicht is: Le Gemme. Deze dameslijn wordt gekenmerkt door de uiterst verfijnde en de elegantie van goud en diamanten als symbool voor een nieuw minimalisme. De Bvlgari BV8123 zonnebrillen, geïnspireerd op de B.zero1 Bvlgari diamantcollectie, zijn prachtig ingelegd in een pavé van diamanten en vervaardigd in 18 karaats goud. Deze vierkante kristallen zonnebril is gemaakt in Italië en verkrijgbaar in zwart acetaat.

Le Gemme’s herenlijn biedt zowel klassieke als moderne brillen voor heren die weten dat goud een tijdloze investering is en de perfecte afwerking is voor een slimme, krachtige look. De 18 karaats gouden verfraaiing op de veren van de bril van mat zwart acetaat zijn de stijlven voor de jonge ondernemer of de meer klassieke look voor de volleerde bankier de massief goud BV1070 of de vergulde BV1060 met een inzetstuk in natuurlijke hoorn, een waardevol materiaal voor zijn zeldzaamheid, lichtheid en rijke kleur.