carrera brillen

Carrera brillen staan bekend om het sportieve karakter. De collectie omvat een eigentijds montuur waar je zonder twijfel een statement mee maakt. Alleen de leukste Carrera brillen vind je bij Alles over brillen! Laat je inspireren door dit eigenzinnige en innovatieve brillenmerk.

Dat Carrera een duidelijke blik heeft op de toekomst is helder. Al decennia lang is het een gevestigde naam in de optiek wereld. En zeker niet alleen nationaal. Halverwege de vorige eeuw raakte de Oostenrijkse bril designer geïnspireerd door de zogenaamde Carrera Panamericana. Dat is een snelle en lange uitdagende autorace. Kort daarop zagen we de allereerste Carrera brillen verschijnen.

Carrera brillen zijn sportief en innovatief

Deze generatie sportbrillen waren uniek voor haar tijd. Vernieuwd en verbluffend. Altijd vanuit een helder blik op de toekomst. De brillen kregen een zekere status en stegen naar hoge posities onder de bekende modemerken. Tegenwoordig omvat dit merk een zeer uitgebreid assortiment met eigenzinnige brilmonturen. Zowel correctie als zonnebrillen die gezien mogen worden.

Naast de bekende sport lijn zijn er uiterst klassieke monturen van Carrera verkrijgbaar die elegantie uitstralen. Naast deze collectie voor zowel dames als heren is er ook een unisex lijn. De link in de sportwereld is bij Carrera nooit verdwenen. Net zoals er altijd veel aandacht wordt besteed aan het comfort en functionaliteit van de bril.

Deze kernwaarden zie je terug in iedere Carrera bril. Zo zijn de brillen gemaakt van de hoogste kwaliteit en zijn ieder uiterst licht van gewicht. Met materiaal zoals metaal of titanium. De innovatieve kwaliteitsbrillen staan garant voor topprestaties.