esprit brillen

Esprit brillen zijn stijlvolle monturen voor iedere dag. De modellen vallen op door verfijnde details en hun elegante vormen. De brillenontwerpers kunnen trots zijn dat ze iedere keer weer een buitengewoon bijzondere collectie neerzetten. Er wordt veelal gekozen voor hippe kleuren die elke bril een eigen twist geven.

De veelzeggende collectie brillen van Esprit heeft als resultaat dat er voor iedereen wel een geschikt montuur te vinden is die bij je gezichtsvorm past. Eentje die helemaal bij hem of haar persoonlijke smaak en stijl past. Voor zowel de fashionista die een zo opvallend mogelijke bril wil dragen om een statement te maken, tot aan de persoon die simpelweg een bril wil die prettig zit.

Esprit is een modemerk dat internationaal bekend is, en dat vind je terug in elk ontwerp van brillen voor mannen en vrouwen. Een groot merk met een grote naam. De sleutelwoorden van Esprit zijn vriendschap, geluk en plezier. Die worden vlekkeloos doorgevoerd op de uniek vormgegeven brillen.

Esprit brillen ademen authenticiteit

De ontwerpen die ieder seizoen naar voren komen zijn bijzonder authentieke brillen die helemaal passen bij de mode en trends in brillen. Brillen die vervaardigd worden uit allerlei verschillende materialen. Variërend van klassiek metaal tot stenen en juwelen. Daarnaast werkt Esprit graag met gemengde kleuren en motieven, een trend die je steeds vaker terug ziet in de acetaat brillen van de diverse modemerken.

De kernwaarde voor een mooie Esprit bril is modieus en opvallend. De vormen mogen uitgesproken en modieus zijn. Hoge eisen worden er gesteld als het op brillen aankomt. Iedere Esprit bril is dan ook tot in perfectie afgewerkt waarbij het oog ziet dat er alleen de beste materialen zijn gebruikt. Vanwege het fijne draagcomfort is een bril van Esprit geschikt om iedere dag te dragen. Het maakt iedere outfit compleet en af. Voor iedere situatie.