eyefunc brillen

Eyefunc is hét brillenmerk dat opvallend veel gebruik maakt van mooie kleuren. Of het nu om een damesbril of herenbril gaat. Eyefunc brillen combineert op functionele wijze de mode en de trends, dit voel je vanwege het draagcomfort van elke Eyefunc. Ze leggen het accent daarnaast op hun opvallende ontwerpen. Anders, trendy en funky.

Ze presenteren hun collecties ook dit seizoen weer met eigenzinnige, eigenwijze en vrijgevochten brilmonturen. Dit zijn de juiste woorden voor de Eyefunc brillen. Gemiddeld of doorsnee zijn woorden die niet passen bij hun collectie. Geen enkele heren- of damesbril is doorsnee. Telkens weer net iets extra’s. Typerende brillen die het verschil maken.

Eyefunc brillen zijn funky en betaalbaar. Het merk is kleurrijk en elke Eyefunc heeft een designer randje, zo staat het merk garant voor top kwaliteit. Onze collectie bevat brillen voor kinderen en tieners. De brillen zijn gemaakt van TR-90 materiaal. Dit is sterk soort rubber die ook zacht en flexibel is. Alle Eyefunc brillen zijn eco vriendelijke geproduceerd, dit betekend dat er geen nikkel wordt gebruikt tijdens het kleuringsproces. Op deze manier kunnen mensen met een lichte nikkel allergie de Eyefunc brillen zonder problemen dragen.