gstar brillen

G-Star brillen zijn speciaal voor de trendy modefanaten. Het is een modemerk met een naam die klinkt als een klok. Het Nederlandse merk werd in 1989 opgericht in Amsterdam, en behoort al sinds jaar en dag aan de top. In Europa zijn we er dol op. Je kunt G-Star het beste zien als trendsetters.

G-Star is net even wat anders. De G-star brillencollectie is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Innovatieve designs en superieure vakmanschap staan bij dit merk volledig centraal. De filosofie van G-star is “Just the product”.

De passie voor vakmanschap en industriële aanpak wordt vertaald in het gebruik van duidelijk zichtbare details. Deze details zijn bijvoorbeeld de schroeven en de codes van het montuur die duidelijk zichtbaar zijn aan de buitenkant. Deze details worden veelal verstopt aan de binnenkant, maar bij G-star brillen creeërt dit juist de stoere industriële look. De kleuren zijn gebaseerd op de kleding van G-star, dit houdt elkaar in evenwicht. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan denim blauw of leger groen.

In de brillencollectie van G-Star tref je monturen aan die uit de hand komen van eigenzinnige brillenontwerpers. Met enorme toewijding en flair worden prachtige brillen gemaakt. Een spraakmakende en oogstrelende collectie brillen waar je letterlijk alle kanten mee op kunt. Of je nu een uitbundige bril wil dragen of juist een bril die niet zo opvallend is.

De voorkeur heeft een opvallende bril met een perfect gekozen design en kleuren die samenvallen in uitblinkende kwaliteit. Dat het laatste hoog in het vaandel van G-Star zit dat is te merken bij ieder brilmontuur die je ziet, pakt en voelt.