gant brillen

Gant brillen zijn geliefd en staan bekend vanwege hun eigentijdse collectie brillen voor de man die functionaliteit weet te combineren met charmante looks. Eigenzinnige brilmonturen die opvallend zijn, en tegelijkertijd klasse en klassiek uitstralen. Kwaliteit is waar het bij iedere Gant bril mee begint.

Dit modemerk laat de oude tijden van de Amerikaanse stijl herleven. Iedere Gant bril met z’n eigen unieke draagcomfort en fijne materialen, niet meer dan een vanzelfsprekendheid voor Gant. Zo ook dit seizoen wordt er een collectie brillen gepresenteerd die de functionaliteit in sublieme manier weet te combineren met “feel & good looks”.

Gant brillen zijn voor de stijlvolle man

De correctiebrillen van dit merk vallen in het bijzonder op vanwege het design. De brillenontwerpers doen iedere keer weer hun uiterste best, en weten telkens weer te verassen. Perfecte kwaliteit in ieder opzicht. Het is hiermee een merk dat vooruitstrevend is op het gebied van bril mode.

Het merk Gant is stijlvol en discreet. Iedere keer opnieuw met opvallende collecties. Ze blinken uit in draagcomfort. Brillen die je kunt dragen in je vrije tijd of tijdens een zakelijke lunch. Vlot, modern en hip. Dat is waar Gant voor staat, en dat ervaar je zodra je ‘m op zet. Met de Gant brillen collectie kun je kiezen uit een verscheidenheid aan soorten en vormen, ieder met de eenvoudige, directe en elegante stijlen waardoor Gant beroemd werd. Naast de volledige rand, halve en montuurloze monturen in metaal en het klassieke acetaat model, zijn de modellen Astor, Gramercy, Brit en Scot standaard voorzien van een gepolariseerde zonnebril met magnetische clip zonder extra kosten.

gant bril

Kiezen voor een Gant bril

Gant is een lifestyle merk pur sang met een Amerikaans sportkleding achtergrond en biedt moderne casual kleding en brillen van hoge kwaliteit met een Europees tintje. De waarden van het bedrijf zijn gebaseerd op de authentieke Amerikaanse oostkust erfgoed, die teruggaat tot de lancering van het merk in 1949. Sindsdien is GANT verder ontwikkeld, geïnspireerd door Europa op het gebied van stoffen, ontwerpen en lifestyle-invloeden. Tegenwoordig is GANT een echt wereldwijd lifestyle merk met een volledig assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bovendien worden Gant horloges, schoeisels, brillen en parfums ontworpen en op de markt gebracht door licentiehouders. Het is de basis waarop het Gant modemerk is gebouwd. Ze bedachten een aantal creatieve op maat gemaakte functies, zoals de “locker loop”, de derde knop naar beneden (op de achterkant van de kraag) om de stropdas op zijn plaats te houden. Deze eigenschappen, samen met de introductie van het button-down shirt in de VS, hebben Gant een plaats gegeven in de modegeschiedenis. Gant heeft een geschiedenis van sterke internationale groei en is gevestigd in meer dan 70 landen via 600 winkels en een groot aantal geselecteerde premium retailers. Pas gemakkelijke online Gant brillen, bestel ze eenvoudig en kies bewust voor hoge kwaliteit! Welke Gant bril staat jou het beste?