gucci brillen

Gucci brillen zijn uitgesproken, opvallend en groots. Hiermee weerspiegelen ze de dragers van deze monturen, die vaak een sterke persoonlijkheid en een exclusieve smaak hebben. Het merk is wereldwijd bekend vanwege tassen en andere mode accessoires, maar vergeet vooral de brillen van Gucci niet!

Ze zijn een lust voor het oog, al dan niet gecombineerd in klassieke combinaties met moderne en eigentijdse elementen. Hiermee worden brillen gecreëerd die een sterkte persoonlijkheid onderstrepen. Of je nu gaat voor een mat zwart montuur, of een bril met allerlei felle knalkleuren. Een volle rand, halve rand of een retro vintage look. Bij Gucci kan het allemaal.

Gucci brillen stralen luxe uit

Glamour en stijl, dat zijn misschien wel de toverwoorden voor het alom geliefde modemerk. De brillen worden stuk voor stuk vervaardigd uit enkel de beste materialen en zitten bijzonder prettig. Ze zijn er voor de modebewuste vrouw, en man. Zeker de herencollectie is het bekijken meer dan waard. Gucci heeft een manier gevonden om stijlen zodanig te combineren in haar brilmonturen dat het gewoon opvalt.

De Italiaanse kwaliteit van Gucci is sinds 1921 niet meer weg te denken. Nog niet bekend met dit modemerk? Dan is het de hoogste tijd om de Gucci brillencollectie te bekijken. Ze begonnen ooit met tassen en allerlei mode artikelen, maar tegenwoordig hebben ze eigenlijk ieder denkbaar mode product in haar productielijn.

Het brillen merk van deze tijd

Het oorspronkelijke moederbedrijf kent haar oorsprong vanuit Florence. Met inmiddels meer dan 300 winkels wereldwijd verspreid heeft Gucci een iconische status verworven. Om nog maar niet te spreken over alle franchisewinkels die Gucci naar hartenlust verkopen.

Gucci brillen zijn herkenbaar aan het prominent aanwezige dubbele “G symbool”, dat ieder product siert. Kortom, hippe leuke brillen voor mannen en vrouwen! Er is voor iedereen wel een passend Gucci montuur te vinden. Brillen die moeiteloos aansluiten op je persoonlijkheid en stijl. Praktische monturen die niet al te opvallend zijn, maar ook flamboyante brillen die gezien mogen worden. De ideale balans tussen schoonheid en praktisch.