hugo boss brillen

Ferdinand Boss had aanvankelijk niet de bedoeling om brillen te ontwerpen, hij was voornamelijk bezig met functionele mode voor in eerste instantie mannen. Het liefst met een mooi vormgegeven en prettige snit. Met dat doel richtte hij in 1924 zijn bedrijf Hugo Boss op.

Boss staat bekend om zijn mooie uiterlijk en eigentijdse stijl. De ontwerpen in deze collectie laten echt het vakmanschap en de kwaliteit van de brillen zien. De moderne monturen zijn ontworpen en vervaardigd met precisie en detail; matte afwerkingen en roestvrij staal en metaal zijn de meest voorkomende in deze collectie. Boss Orange is een label dat een jonge, frisse en stijlvolle uitstraling heeft. De ontwerpen weerspiegelen de nonchalante elegantie en urban-stijl van het merk die alle trendsetters liefhebben.

Hugo maakt een plezier van verschillende kleuren in deze collectie omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Hugo Boss brillen gebruikt in haar collectie veel acetaat om hun brillen te produceren. Het is één van de meest populaire materialen op dit moment, vanwege de anti-allergene eigenschappen. Net zoals de stijl van het Black-label, concentreert HUGO zich meer op zijn avant-garde stijl. Ondanks de minimale benadering die is gebruikt om deze collectie te maken, zit de essentie van de schoonheid in de detaillering. Titanium metaal geeft je niet alleen een dunner en lichtere bril, het is ook anti-allergeen.

Hij had toen natuurlijk niet kunnen vermoeden dat zijn bedrijf een wereldwijd imperium zou worden. Hugo Boss is gevestigd in Metzingen, in Duitsland is het merklabel de grootste in herenkleding. Herkenbaar aan Hugo Boss is de typische stijl en de hoogste kwaliteit. Dit in combinatie met een optimale pasvorm en elegantie.

Hugo Boss brillen staan voor kwaliteit

Na meer dan 75 jaar is Hugo Boss zich gaan richtten op brillen. De Boss brillen zijn een wereldwijd succes geworden. Ze zijn uiterst zakelijk, trendy en kleurrijk geworden. Brillen van Hugo Boss hebben het allemaal! Geschikt voor iedere gezichtsvorm en kledingstijl. Er is voor iedereen wel een geschikt brilmontuur te vinden.

Het verhaal achter Hugo Boss brillen

Het merk werd opgericht in 1924. Hugo Boss startte zijn bedrijf in Stuttgart, Zuid-Duitsland. Dit was in de tijd van de Sovjet-Unie. Hij werkte in zijn kleine fabriek voordat hij failliet ging; hij werd vervolgens gedwongen zijn bedrijf te sluiten. Het bedrijf groeide uit tot een internationaal erkend merk. Ze breidden ook hun assortiment uit, van kleding en parfumerieën tot brillen en accessoires. Het is nu een van de toonaangevende modemerken in de mode-industrie.

Het merk bestaat uit zeven labels; Zwart, Selectie, Groen, Oranje, HUGO, Kinderen en Thuis. De collecties Black, Orange en Hugo zijn de drie labels die brillen en zonnebrillen aanbieden. De brillencollecties geven een klassiek klassiek tijdloze uitstraling. De herencollectie biedt gestroomlijnde, gestroomlijnde ontwerpen die sferen met mannelijkheid en verfijning. De damescollectie is niet anders; het is klassiek, elegant en vrouwelijk.