infame brillen

De Inface brillen kenmerken zich door de eenvoud in hun ontwerpen. Wanneer je een Inface bril opzet dan is het eerste wat opvalt de klassieke kwaliteit en stijl van vroeger, met een hint naar de dag van vandaag. De brillen zijn voor dames- en heren, maar ook voor kinderen zijn er Inface brillen.

Volgens Inface zelf zijn het relatief eenvoudige brillen, maar wel zo licht mogelijk en met alleen de allerbeste kwaliteit. De van oorsprong opticien gebruikt de kennis die is opgedaan in de optiek wereld om brillen te creëren die een ideaal draagcomfort bieden. Een bril die zowaar tot leven komt wanneer je ‘m opzet.

De monturen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en vormen, voor iedere leeftijd beschikbaar. Je zou kunnen zeggen dat er voor ieder gezicht een geschikte Inface bril te vinden is. Met het modebeeld van dit seizoen in het achterhoofd worden de collecties ontworpen die aan iedere verwachting voldoen. Trendy brillen die individueel zijn vormgegeven zijn het resultaat.

Zo komt de perfecte bril tot leven

Inface bestaat uit een groep mensen met een industriële achtergrond, een team van specialisten en opticiens. Ook maakt dit brillenmerk gebruik van externe brillenontwerpers vanuit iedere uithoek van de wereld. Dit alles om te voorkomen dat het ontwerp van de bril een eendimensionaal karakter krijgt.

Door deze inspiratie vanuit de verschillende landen met hun eigen tradities heb je met een Inface bril geen saaie bril in handen. Door deze jarenlange ervaring is Inface in feite verplicht naar haarzelf toe om telkens weer een collectie te presenteren die er prachtig uitziet, en die een optimaal draagcomfort biedt.