jos brillen

Jos brillen zijn misschien wel het leukste, gekste, exclusiefst, origineelste en kleinste merk van Nederland. Mooie en praktische dingen bestemd voor de ‘tweede en derde huid’ van de mens; datgene wat hij draagt en de omgeving waarin hij verkeert. Van bril tot tas en van geur tot watch. Elk jaar worden nieuwe modellen ontworpen en vervaardigd, altijd origineel en in een exclusieve, gelimiteerde oplage.

Ben jij op zoek naar een nieuwe aantrekkelijke, exclusieve maar ook nog betaalbare bril? Dan hoef je niet verder te kijken. Dan kies je natuurlijk voor JOS! De negende collectie van de enige echte Nederlandse brillenontwerper. Jos Baijens is karakteristiek, eigenzinnig en zeer eigentijds. Een ‘must have’ voor elke trendy brildrager. 9 verschillende Dutch Design modellen zoals je deze alleen van JOS kunt verwachten. Uiteraard in een gelimiteerde oplage, want exclusief is ook echt exclusief! Klik hier voor de JOS dealerlijst.

Jos is het bijzondere, opvallende en wereldwijd gelauwerde Nederlandse merk van de ontwerper Jos Baijens. Van New York tot Cannes worden de aparte brillen geroemd. Het doen van concessies hoort niet bij dit eigenzinnige brillenmerk. De kernwaarde van een mooie Jos bril, gedistingeerd, opvallend en modieus in opvallende vormen. Maar er zijn ook brillen met subtiele kleuren en gewaagde stijlen.