lacoste brillen

Voor wie is de herkenbare krokodil van Lacoste nog onbekend? Het modemerk Lacoste bestaat sinds 1933 en is sindsdien niet meer weg te denken. Het staat inmiddels meer dan 80 jaar voor mode met een hippe en sportieve uitstraling. De toenmalige tennis kampioen Rene Lacoste wilde iets nieuws op de markt zetten, en dat is gelukt.

Tot vandaag de dag is Lacoste daarin geslaagd. De brillen van Lacoste is hier een goed voorbeeld van. Het staat voor klasse en duurzaamheid, precies wat dit merk uit wil stralen naar de buitenwereld. De brillen ademen kwaliteit met technische en optische prestaties die je alleen van een goed merk mag verwachten.

Lacoste is de merkbril in het hier en nu

Iedere Lacoste bril staat in het hier en nu. De trendy en hippe brillenontwerpen zorgen voor een smaakvolle fraaie en tijdloze combinatie. De brillen van Lacoste zijn simpelweg een en al diversiteit. Stijlen en kleuren die vlekkeloos in elkaar overlopen. Duurzaamheid is hierin een belangrijk punt voor dit merk. Wie het over Lacoste brillen heeft praat over kwaliteit. De collectie wordt alom geliefd in de optiek wereld, en dat is niet voor niets.