lindberg brillen

Lindberg brillen zijn een aparte categorie als het om brillen gaat. Dit gerenommeerde brillenmerk houdt namelijk graag alles dicht bij elkaar. Van de eerste schets tot de productie. Alles wordt in Denemarken gedaan en gemaakt. Alleen op die manier kan naar eigen zeggen de hoogste kwaliteit worden gewaarborgd. Ze zijn dan ook niet voor niets al decennia succesvol. Het merk staat als een huis voor functie, design en vooral draagcomfort.

Minimalisme is het toverwoord dat op veel brillen uit Scandinavië van toepassing is. Het Deense LINDBERG presenteert de brillen op de meest luxe manier. Het motto van Lindberg is niet voor niets “als je iets doet, moet het perfect zijn”. Het is absoluut terug te zien in de brillencollecties die dit merk telkens weer presenteert. Haarfijne monturen die vederlicht zijn en tot in perfectie zijn afgewerkt.

Menig award word gewonnen door LINDBERG, niet voor niets. Ze brengen de brilmonturen terug tot de essentie. Elegantie en klassiek gecombineerd met goed doordachte eenvoud. Samengevoegd met de laatste trends in brillen, innovaties en maatwerk. Enkel de beste en hoogwaardigste producten worden gebruikt. Samen vormt dit een collectie brillen die tijdloos, uniek en elegant is. Voor iedereen met stijl en klasse die graag een statement wil maken op een terughoudende manier.

Lindberg brillen zijn uniek te noemen

De monturen worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Niet alleen hoogwaardig, ook waardevol. Denk hierbij aan titanium, goud, hoorn en diamant. Ze worden op een verantwoordelijke manier gewonnen. Op bestelling worden deze omgevormd en stuk voor stuk met de hand gevormd tot een bijzonder en unieke bril. De details kun je zelf bepalen, een LINDBERG bril is geen massaproduct. De monturen zijn flexibel, oersterk en vederlicht wat tot een ideaal draagcomfort leidt. Prachtige oogstrelende monturen zijn het gevolg.

Exclusieve collectie Lindberg monturen

De LINDBERG brillen zijn kort samengevat een prachtige collectie uiterst exclusieve merkbrillen. Het modemerk neemt een unieke plaats in binnen de optiek wereld. Een plek waar uiterst bijzondere monturen worden gemaakt. De plek zou trouwens beter atelier genoemd kunnen worden dan fabriek. Iedere bril met de hand gemaakt. Oog voor perfectie en minimalisme. Een merk zoals geen ander brillenmerk.

Met een Lindberg bril maak je een statement

De brillen van Lindberg proberen je te vertellen dat je op een andere manier kunt denken. Ieder frame maakt een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap. Alles wat dit modemerk doet is doordrenkt van de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldig overwogen eenvoud. Het is dan ook niet voor niets dat Lindberg tientallen prestigieuze designprijzen heeft gewonnen. De brillen zijn als geen ander, ze lopen voorop als het gaat om een unieke mix van compromisloze aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individueel vakmanschap.

Lindberg bril

Er is een geschikte Lindberg bril voor iedereen

Lindberg brillen zitten boordevol verantwoorden materialen die geselecteerd zijn voor tijdloze elegantie en onderscheidende visuele looks. Deze exclusieve materialen omvatten bijvoorbeeld titanium, acetaat, goud en platina. Er zijn zelfs Lindberg monturen verkrijgbaar die opvallende natuurlijke dierenhoorn bevatten!

Iedere keer komt LINDBERG met een eigenzinnige collectie nieuwe bril monturen, ieder in een eigen stijl. Dit alles is terug te zien in de brillen, dit voel je en zie je. Het minimalistische is goed te herkennen, en wordt geliefd en geroemd.