look at me brillen

Look@me brillen is het merk dat enkel gericht is op tieners van deze tijd. Tienerbrillen voor een groep die als geen ander weet wat ze wil. Terecht stellen ze hoge eisen en nemen ze daar alleen genoegen mee. Een topkwaliteit tienerbril past hierbij. Look@me heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van kwalitatieve tienerbrillen.

Dit merk is een ‘tussenmerk’ tussen Look en Lookkino. Waar Lookkino zich vooral op de allerkleinsten richt (tot ongeveer 10 jaar) en Look als doelgroep ‘vanaf een jaar of 16’ heeft, zit Look@me er precies tussenin. Look@me biedt goed geprijsde modieuze tienerbrillen voor jongens en meisjes tussen 12 en 21 jaar. Eigenzinnig, brutaal, levenslustig, energiek en kwalitatief. Slechts enkele kenmerken die passen bij de collectie van Look@me tienerbrillen.

Look@me werkt als een van de weinige merken met tussenmaten. Daardoor worden niet alleen tieners op hun wenken bediend, ook voor volwassenen met een klein hoofd biedt Look@me uitkomst.
Het is een collectie brillen die van een designerstafel komt, alles begint met mooi.

Een tienerbril moet passen bij wie je bent, en wat je wilt zijn. Alleen een bril van deze tijd past hierbij. Voorop in de mode, cool, stoer en hip! Daarnaast zijn Look@me tienerbrillen gemaakt van sterk materiaal zodat ze wel tegen een stootje kunnen. De brillen zijn bewust volwassen ontworpen zodat ook menig volwassenen kan kiezen voor een Look@me bril. Ben je al benieuwd hoe een Look@me bril jou staat?