lunor brillen

Lunor brillen zijn altijd in evenwicht als het gaat om ontwerp en harmonieuze proporties. De designers van Lunor hebben maar één doel, het creëren van een ideale bril. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het etui, deze horen bij elkaar. Bij Lunor brillen zijn de etuis op maat gemaakt. Een Lunor etui dient niet enkel voor bescherming, maar is soms even belangrijk voor het enthousiasme voor de Lunor bril zelf.

De etuis voor de kleinere Lunor brillen zijn altijd gemaakt van hout. De grotere Lunor brillen hebben een etui met zijdezachte lamnappaleer bekleed.

Lunor heeft de traditie om haar brillen met de hand te maken, dit is het fundament voor ieder brillenmerk. Bij sommige Lunor brillen betekent dit 200 handelingen voordat een Lunor bril zich een exclusief montuur mag noemen. Persoonlijke aandacht voor iedere bril die geproduceerd wordt. Vakmanschap en ambacht. Lunor maakt geen enkel compromis, dit is de bekende Duitse mentaliteit.

Iedere Lunor bril blinkt uit, een gewone goede bril kennen ze niet, dit modemerk streeft perfectie na. Alleen op die manier verdien je het label ‘exclusief high end’. Dit is tevens ook de rede dat Lunor brillen uitsluitend geleverd worden door premium opticiens. Een garantie dat de service naadloos aansluit bij Lunor’s filosofie. Exclusieve bijzondere brillen, een Lunor bril dragen is een bijzondere ervaring.

Lunor brillen zijn producten met een duurzaam gevoel voor stijl. Met alleen de beste materialen zoals edelstaal, perfect acetaat, hoorn en goud, creëert Lunor duurzame brilmonturen van grote waarde.