mexx brillen collectie

MEXX brillen kies je als je voor een schitterend Nederlands brillenmerk gaat. De producten van de modemerk zijn namelijk allemaal afkomstig van dit Nederlandse modeconcern. MEXX werd in 1986 opgericht in Amsterdam. De kracht schuilt in het feit dat de prijs aantrekkelijk is, de kwaliteit hoogstaand is en de ontwerpen een lust voor het oog zijn.

De brillen van MEXX zijn heerlijk om naar te kijken, werkelijk alles wordt uit de kast getrokken, inclusief hun 30 jaar ervaring. De ontwerpen zijn hip en trendy, met optische en technische hoogstaand materiaal. Dat zie je en voel je wanneer je een MEXX bril in handen hebt. Zet je ‘m op dan ervaar je zonder twijfel het fijne draagcomfort.

MEXX brillen die vlekkeloos aansluiten

Iedere bril is voorzien van kleuren die perfect op elkaar aansluiten, met veel duotonen en acetaat. Zaken waar het echt om gaat in de trends in brillen van dit seizoen. Dit geldt niet alleen voor de fashionista’s, maar ook voor iedereen met een klein beetje gevoel voor mode.

MEXX omschrijft hun eigen stijl als “metropolitan casual”. Het staat voor een een positieve blik op de wereld. Het Nederlandse MEXX werkt graag met buitenlandse invloeden en trekt graag internationale brillen ontwerpers aan om nieuwe inspiratie en ideeën te delen. Op die manier ontstaat er een unieke collectie brillen die je alleen van een groot modemerk mag verwachten. Kwaliteit en waarde spelen uiteraard ook een belangrijke rol bij iedere MEXX bril. Met een subtiel understatement en een harmonieuze combinatie van kleuren en vormen zorgt het label ervoor dat de bril geschikt is voor zowel de zakenman als de jonge kunststudent. Of het nu randloze bril, of volledig omrand montuur is met zuivere lijnen en een modern ontwerp maakt van elk model een echte eyecatcher. Vormen variëren van ovale en rechthoekige tot opvallende Wayfarer modellen, waarbij alle brillen de aandacht vangen met hun klassieke eenvoud. Het kleurenpalet van het label bevat donkere en warme tonen vaak in combinatie met frisse jonge kleuren. De pootjes van de bril zijn vaak verfraaid met een trendy patroon.

De brillen van MEXX zijn simpelweg onder te verdelen in elegant, fris en trendy. De spirit van de huidige generatie springt van de brillen. Een combinatie van mode en een tikje brutaliteit. Kijk je daarna naar de prijs van een MEXX bril dan weet je genoeg, met zo’n bril heb je een goede bril op je neus!

Het verhaal achter de MEXX brillen

Het verhaal achter de Mexx merknaam zou niet mooier kunnen zijn. Het succesvolle label werd gevormd toen de Moustache (M) en Emanuelle (E) lijnen samensmolten en symbolisch tot leven kwamen in 1980 met de toevoeging van twee kussen (XX). Al meer dan 30 jaar lang heeft het modehuis de sfeer van een stedelijke expressie gecreëerd als inspiratie voor zijn mode, sieraden en accessoire lijnen. Onder de naam Mexx Eyes is het vandaag de dag een gevestigde naam onder de brillen merken.

mexx bril

Heb je al een Mexx bril op het oog? Probeer ze vrijblijvend online en laat ze door onze partner gratis aan je deur bezorgen om thuis te proberen. Het bestellen van je nieuwe bril is bij Alles over Brillen vrij eenvoudig. Kies simpelweg je favoriete bril, voer uw bril gegevens in en plaats je bestelling. Je nieuwe Mexx bril, inclusief de verharde lenscoating, wordt binnen een paar dagen aan je deur geleverd.