michael kors brillen

Michael Kors brillen zijn iconisch voor de huidige generatie. Het modemerk heeft een onmiskenbare attitude. Dit geldt dan ook zeker voor de brillen van Michael Kors. De modellen zijn geïnspireerd op de “vintage” look, maar hebben ieder voor zich een moderne twist met eigentijdse klassieke details.

Sinds de oprichting in 1981 brengt het modehuis Michael Kors een breed assortiment aan luxe vrijetijdskleding en mode accessoires op de markt. Van uiterst luxe tassen tot kleding. Maar zeker ook zonnebrillen en correctiebrillen. Ieder met zo haar eigen charme. Sexy en strak zodat het je persoonlijke stijl letterlijk onderstreept. Michael Kors heeft een enorme invloedrijke wereldwijde aanwezigheid en deze groei is uitgebreid tot meer dan 200 winkels in meer dan 70 landen over de hele wereld. Kors heeft vele modeprijzen gewonnen waaronder een lifetime achievement award, gepresenteerd door Anna Wintour, redacteur van de Amerikaanse Vogue.

De glamour zie je terug in ieder montuur van Michael Kors. Uitermate geschikt om te dragen bij allerlei soorten gelegenheden. Brillen die zeer luxe ogen of het nu gaat om de vorm of het kleurgebruik. De keuze om verfijnde materialen te gebruiken is hierbij vanzelfsprekend, alles moet van ongekend hoge kwaliteit zijn. Michael Kors is geboren en getogen in Long Island. Toen hij vijf was, adviseerde hij en hielp hij bij het ontwerpen van de trouwjurk van zijn moeder voor haar huwelijk met haar tweede echtgenoot. Michael Kors is geobsedeerd met ontwerpen en zijn passie komt tot uitdrukking in zijn unieke ontwerpen. Hij kreeg de naam Karl Anderson bij zijn geboorte, maar zijn moeder stond hem toe een nieuwe voornaam te kiezen, toen zijn achternaam veranderde in de naam van zijn nieuwe echtgenoot, koos hij ervoor om Michael te heten.

Michael Kors brillen voor oogstrelende monturen

De brillen zijn, anders dan je misschien zou denken, geschikt voor vrouwen en mannen. Het brillenmerk zet ieder seizoen weer een geheel eigentijdse brillencollectie op de markt. Het vertrekpunt voor luxe producten, en onderscheidend van andere brillenmerken. Iedere bril die net dat beetje extra biedt.

Michael Kors brillen hebben veelal een stijlvolle en zakelijke uitstraling. Dit maakt ze met name geschikt voor een professionelere setting. Het aanbod is verbluffend en het draagcomfort biedt in alle opzichten meer dan ruim voldoende. Het merk op zich weet sinds de lancering iedere dag te groeien. Sterren als Jennifer Lopez, Heidi Klum en Catherine Zeta-Jones zijn gek op dit merk. Ze laten graag zien dat ze in ieder geval een van de producten met trots dragen.

De brillen van Michael Kors

Het merk combineert een klassieke look met moderne accenten en heeft een luxe sportattitude. Deze stijl is vertaald in alle brillen en is direct herkenbaar. Alleen de beste materialen en vakmanschap passen in elk Michael Kors montuur en het merk staat bekend om zijn accessoires, met name horloges, handtassen en brillen.

michael kors bril

De brillen van Michael Kors zijn beschikbaar voor zowel dames als heren en het kledingassortiment heeft een eenvoudige ingetogen stijl. De zonnebril in geliefde aviator stijl is vintage geïnspireerd, modern en uiterst luxe. Het logo bestaat uit de welbekende ronding met daarin “MK”. Het handelsmerk is en wordt gezien op de best verkopende dames handtassen. De stijl van het merk staat voor glamour, sexy, sportief en casual. De zonnebrillen benadrukken de unieke designs van de ontwerper voor trendy moderne mode en is momenteel de nieuwste modetrend.

Waarom een Michael Kors bril?

Michael Kors brillen zijn erg populair bij beroemdheden als J Lo, Heidi Klum en de voormalige First Lady Michelle Obama. De collectie bestaat uit tijdloze monturen die zeer modieus en flatterend zijn voor de meeste mensen, terwijl hij lang meegaat vanwege de uitstekende kwaliteit. Ze zijn een geweldige investering, want ze zijn zeer betaalbare high-end luxe die volumes spreekt en een gedurfde fashion statement maakt op een smaakvolle manier. Welke Michael Kors bril staat jou het beste?