nike brillen

Nike brillen is sinds haar oprichting in de jaren ’60 het sportmerk. Tal van amateur- en professionele sporters dragen kleding van dit alom geprezen modemerk. Denk hierbij aan hardloopkleding, waterproof horloges en allerlei andere accessoires. Alles om een topprestatie te kunnen leveren. Zo ook de brillen van Nike!

Bekende sporters als Klaas-Jan Huntelaar en Christiano Ronaldo worden door Nike gesponsord. Op het gebied van sportiviteit is Nike een koploper bij uitstek. Met op de brilmonturen het bekende Nike logo. Deze sportieve modellen zijn immens populair en niet meer weg te denken.

Nike brillen zijn stoer en sportief

Mensen met gevoel voor mode laten zich dan ook graag een Nike bril aanmeten, vaak in combinatie met een stoere outfit. Of je nu gaat voor een casual look of uiterst sportief, met een Nike montuur weet je zeker dat je goed zit. Deze brillen zijn naast sportieve aangelegenheden ook prima te dragen tijdens een zakelijke meeting. Met een bril van dit modemerk voeg je net dat stukje edge toe. Je laat zien dat je verstand van mode hebt.