ralph lauren brillen

Ralph Lauren brillen bestaan uit een collectie monturen van ongekende kwaliteit. In de beginjaren ’60 kwam dit modemerk tot leven en is inmiddels wereldberoemd. Met name door de alom geliefde polo shirts. De collectie bestond eerst uit voornamelijk herenmode, maar sinds de jaren ’70 richt dit merk zich ook op de dames.

De ontwerper heet eigenlijk geen Ralph Lauren zoals je wellicht zou denken, maar Ralph Lifshitz. Hij is tegenwoordig een invloedrijke ontwerper. In ’99 bracht dit modemerk ook een speciale jongeren lijn uit, onder de naam Ralph. Die lijn is spitst zich toe op de jongeren doelgroep tussen de 16 en 25 jaar.

De Ralph Lauren brillen zijn modern en trendy

Die brillencollectie bestaat uit een grote variatie brillen in moderne kleuren en schitterende ontwerpen. Oogstrelende monturen die ruim verkrijgbaar zijn. De Ralph Lauren brillen vormen een waar aanvulling op je bestaande outfit die gezien mogen worden. Bij uitstek geschikt voor iedereen die modebewust is en graag met zijn of haar tijd mee wil gaan.

De brillen van Ralph Lauren bieden elke vrouw een tijdloze stijl, maar met een moderne uitstraling. De meeste optische frames zijn mooi en hebben een slanke functie die aantrekkelijk is voor vrouwen met een klassieke mode-stijl. Degenen die een meer eigentijdse look willen, gaan voor de dikke frame-armen. De eenvoudige metalen details tegen het dikke ontwerp brengen het frame echt tot leven. Deze collectie bestaat voornamelijk uit rechthoekige frames omdat dit de meest populaire kadervorm is. Het is gemakkelijk te dragen en ziet er geweldig uit, ongeacht wat je draagt.

Je kunt ook een reeks ontwerpen vinden van vintage looks tot glamoureuze oversized vormen. De collectie Ralph Lauren brillen geeft de moderne vrouw opvallende manieren om haar eigen stijlverklaring te maken. Veel van de monturen van dit modemerk zijn gemaakt van acetaat. Acetaat is vriendelijker voor de huid dan metalen frames, vandaar dat er een breed gebruik van het materiaal en beschikbaarheid is. Acetaat kan ook worden gekleurd en gemengd met andere materialen of stoffen om een ​​echt uniek frame te creëren. De metalen materialen die worden gebruikt om de brillen te maken zijn meestal van roestvrij staal, maar je kunt ook titanium frames krijgen.

Enkele van de grote namen die een Ralph Lauren-bril dragen, zijn: Jennifer Aniston, Courtney Cox-Arquette, Ashton Kutcher en Chad Michael Murray. De slanke en comfortabele ontwerpen van de brillen hebben het toenemende succes vergroot. De meeste ontwerpen zijn eenvoudig en verfijnd, waardoor ze geschikt zijn voor zowel de gewone dagelijkse als speciale gelegenheden.