saint laurent brillen

Saint Laurent brillen presenteert een collectie moderne monturen met een moderne twist. Deze cocktail werkt goed, want het is een van de populaire brillenmerken van dit moment. De brillen zijn herkenbaar in een eigen stijl met een tijdloos karakter. Het merk draait inmiddels al een halve eeuw aan de top.

De monturen zijn herkenbaar, en toch slaagt Saint Laurent erin om de modellen bijzonder goed de differentiëren waardoor het merk een breed publiek aanspreekt. Of je nu jong bent of oud, er is hoe dan ook een passende Saint Laurent bril verkrijgbaar.

De brillen zijn voor echte fashionista’s. De grondlegger van dit brillenmerk is, hoe kan het ook anders, Yves Saint Laurent. Zo bijzonder als dit merk is, zijn ook de brillen. Dat kwaliteit en luxe voorop het programma staat is terug te zien in de correctie- en zonnebrillen. Ze stralen verfijnd Frans allure uit.

Saint Laurent brillen zijn van hoge kwaliteit

Dat deze merkbrillen gemaakt worden van kwalitatief hoogwaardig materiaal mag dan voor zichzelf spreken, zo exclusief dat het zelf opvalt. Met een Saint Laurent bril mag je gezien worden. De bril mag gedragen worden als mode accessoire. Met opvallende combinaties van kleuren en patronen zijn ze uniek en eigenzinnig.

Altijd strak ontworpen met een ietwat sexy en gedurfde look. Net zoals de andere stijlen dit dit modehuis kent. Een breed assortiment in allerlei vormen, maten en kleuren. Tevens zijn er smallere monturen met prettige neuspads verkrijgbaar. Deze bieden de brildrager optimaal draagcomfort en zorgen ervoor dat de bril stabiel draagt.