state of art brillen

Het merk State of Art is hét Nederlandse merk die voorop loopt op het gebied van mannenmode. Deze bijzondere State of Art brillen kenmerken zich door eigentijdse, comfortabele en sportieve mode met een liefde voor klassieke auto’s.

Deze kenmerken heeft State of Art in hun eyewear collectie gebruikt. Stijlvolle brillen met een groot draagcomfort, kleurrijk, moderne klassiekers en technische aspecten zijn in dit merk terug te vinden.

State of Art staat op nummer één op het gebied van heren brilmode. Dit veelzijdige modemerk heeft een hele gave collectie brilmonturen. Eigentijdse en sportieve monturen. Elke State of Art bril heeft comfortabel als één van haar kernbegrippen.

Het merk laat door middel van materiaalgebruik, stijl en details in de afwerking zien waar het oorspronkelijk vandaag komt, de autosport. In sommige brillen is een bandenspoor motief verwerkt, of een grill, bumper of anderszins terug te vinden. Wel altijd subtiel, juist hierdoor onderscheidt dit merk zich van de rest. Het is een must have voor elke man met een voorliefde voor autosport!