stella mccartney brillen

Een net zo roemrijke carrière maken als vader McCartney lijkt haast onmogelijk, toch is de Britste ontwerpster Stella McCartney goed op weg met onder andere haar collectie Stella McCartney brillen. De eerste brillenlijn werd in 2011 gelanceerd en bleek een schot in de roos.

Tegenwoordig is de collectie met stijlvolle monturen een uitbreiding van de kledingcollectie. Haar maatschappelijk verantwoorde productie vloeit hierbij gelukkig door naar de brillencollectie. Meer dan 50% van het gebruikte materiaal bestaat namelijk uit natuurlijke grondstoffen en hulpbronnen. Stella haalt haar inspiratie uit nieuwigheid en innovatie, en dat valt goed. Er is namelijk een constante functionaliteit en fashion verwerkt in de monturen. De eigenschappen voor een bijzondere collectie frisse monturen.

Brillen van Stella McCartney zijn tijdloos

De monturen worden steeds meer een modeverschijnsel, een trendsetter in plaats van een volger dus. McCartney kiest voor een tijdloos en eigenzinnig concept. De kleuren spreken modebewuste vrouwen enorm aan. Ze onderstrepen vrouwelijkheid en brengen brillen naar een volgend elan. Wanneer je milieubewust bent en graag een trendy bril wil dragen dan zit je bij de Stella brillen helemaal goed!