timberland brillen

Wie stijlvol en modieus in één adem zegt heeft het over Timberland brillen. Dit Amerikaanse bedrijf zag het levenslicht in 1978 en maakt sindsdien milieuvriendelijk geproduceerde brillen. Het begon destijds allemaal met de wereldbekende “yellow boots”, de herenmode voor mannen die met hun tijd mee gingen.

Langzaam maar zeker breidde Timberland zijn collectie uit, eerst op dezelfde voet met het maken van waterdichte sportieve outdoor schoenen en later met schoenen voor dames en kinderen. In de vroege jaren ’90 werd daar casual outdoor kleding aan toegevoegd. Samen met allerlei bijpassende mode accessoires. Net zoals de alom geprezen schoenen en kleding zijn ook de brillen van Timberland van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De collectie die je op de website van Mister Spex kunt passen en kopen laten dit duidelijk zien.

Deze sportieve monturen zijn verkrijgbaar in diverse modellen met een volledige rand, halve rand of randloos. De opvallende kleuren en accenten geven deze brillen een bijzondere en unieke uitstraling. Het logo staat bij dit modemerk prominent op de brilveren en stralen niet dan kwaliteit van dit merk uit. De brillen zijn vervaardigd uit kunststof, rvs of vederlichte titanium brillen.

Zonnebrillen maken eveneens een deel uit van de Timberland brillen collectie. Van klassieke piloten brillen tot uiterst comfortabel vormgegeven sport monturen. De keus is net zoals bij de correctie brillen van Timberland groot en van hoge kwalitatieve waarde.