titanflex brillen

Titanflex brillen zijn het toonbeeld voor brilmonturen die oog hebben voor detail. Zodra je een bril van Titanflex nader bekijkt lijkt de kwaliteit eindeloos. Die alom geliefde brillen merk is een zogenoemd “insiders merk”. Het zijn dat favoriete merkbrillen in de optiek wereld. Deze “insiders merken” zijn namelijk gebaseerd op draagcomfort en kwaliteit.

De brillen lijken bovenaan te staan wanneer je enkel kijkt naar de kwaliteit en comfort die ze bieden. Niet als laatste dat ze constant het huidige modebeeld in de gaten houden en hier fenomenaal op in spelen. Brillen van Titanflex voldoen in ieder opzicht aan de hoogst haalbare standaard. Met een verfijnde combinatie van materiaalgebruik en kennis van zaken.

Titanflex brillen voor uiterste perfectie

Je zou kunnen zeggen dat iedere bril hier aan moet voldoen, Titanflex neemt het echter zeer serieus. Perfectie die terugkomt in iedere Titanflex bril. Dat voel je en dat zie je. De correctiebrillen blinken uit als het gaat om stijl en ontwerp. Een kernwaarde van Titanflex is duurzaamheid. De brillen worden geproduceerd door zo min mogelijk aan materiaal te verspillen.

De monturen kenmerken zich door ongewoon buigzaam en sterk te zijn, daarnaast zijn ze ook nog eens vederlicht. Vanwege het gebruik van titanium zijn alle monturen van Titanflex anti-allergeen. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor mensen met een metaal allergie.

Brillen met ongekend draagcomfort

Iedere Titanflex bril zit alsof deze speciaal voor jou gemaakt is. Het draagcomfort is werkelijk ongekend vanwege de buigzaamheid en het lichtgewicht. Ben je op zoek naar een stoere herenbril met uiterste elegantie? Dan zit je bij Titanflex goed, vanaf het eerste ontwerp tot het laatste detail.