tom ford brillen

Tom Ford brillen en zonnebrillen behoren bij menig optiek winkel tot het topsegment. Over de gehele wereld wordt dit brillenmerk geroemd en geliefd. Een lust voor het oog en bieden een perfect draagcomfort. De brillen ondersteunen je persoonlijkheid met eigentijdse esthetische kleuren en vormen.

De uit Amerika afkomstige Tom Ford volgde een opleiding in de architectuur en kunst, hier deed hij jarenlange ervaring op bij uiterst luxe merken in de wereld van mode en accessoires. Zijn succes werd al vanaf het begin met regelmaat bekroond met internationale prijzen. In het jaar 2005 richtte Tom Ford zich tot het ontwerpen van een exclusieve kledinglijn voor dames- en heren. Van tassen tot schoenen, inclusief bijpassende parfum en make-up.

Echte blikvangers die Tom Ford brillen

Het gewaagde Tom Ford merk begon tevens een collectie brillen en zonnebrillen. Deze gooide al snel alle ogen in de optiek wereld. Voor zowel dames als heren zijn er Tom Ford brillen die zeer ingetogen zijn of juist opvallend met eigentijdse kleurencombinaties en designs.

Je zou kunnen zeggen dat de brillen van Tom Ford tijdloos, spannend, modern en elegant tegelijk zijn. Inmiddels behoord dit brillenmerk in de top van toonaangevende merken en is een begrip over de gehele wereld. De brillen zijn herkenbaar aan de hoofdletter T die als detail op ieder montuur verwerkt is.

Trendy Tom Ford brillen

Wat kan je verwachten van de Tom Ford brillencollectie? In feite voor ieder wat wils, de modellen en uitvoeringen voor zowel dames als heren. Sommigen speciaal ontworpen voor de man, en sommigen speciaal voor de vrouw. Er zijn ook voldoende unisex modellen verkrijgbaar. Naast de iconische pilotenbril en de wayfarer modellen zijn er ook ronde brillen en rechthoekige brillen verkrijgbaar. Niet te vergeten de cat eye vlinder brillen. Allemaal stijlvol en eigentijds vormgegeven.

De brillen zijn van hoogwaardig lichtgewicht metaal of kunststof. Allen in eigentijds en gewaagde combinaties. De brillen zijn verkrijgbaar in normale of smalle breedtes. De brillen voldoen aan de huldigde standaard en kwaliteitsnormen. Al met al staat dit garant voor perfect draagcomfort in een luxe jasje.