you's brillen

You’s ontwerpt al meer dan 14 jaar modieuze en kwaliteitsbrillen voor mannen en vrouwen. Als bron van inspiratie dienen interessante mensen, landschappen en plaatsen. De tienerbrillen van You’S zijn door Nederlandse artistieke meesters ontworpen.

De dames en herenbrillen van You’S hebben een nodige portie lef en dat zien we terug in de veelzijdige tienercollectie. Op elk montuur zijn er accenten aanwezig op de veren of het eindstuk. Een You’S tienerbril is direct te herkennen.

Voor het merk You’S is er geen grotere bron van inspiratie dan de stad Amsterdam. Een prachtige lijn die een breed scala aan stijlvolle en kleurrijke brillen omvat. De brillen van You’S zijn gemakkelijk te herkennen vanwege hun karakteristieke kenmerken. Iedere tiener heeft een eigen identiteit en met een tienerbril van You’S komen die zeker tot hun recht.

Verschillende vormen en prints zijn het handelsmerk van You’S om zo elke tienerbril een eigen identiteit te geven. Bij de ene is het subtiel, bij de ander juist erg opvallend.