rayban bril

Spreken we over Ray Ban brillen dan is de Aviator pilotenbril van dit modemerk toch wel dé meest bekende. Ze worden veelal gedragen in bekende films en miljoenen anderen die volgen. Ray Ban is altijd vooruitstrevend geweest als het op brilmode aankomt. Dit seizoen komt het merk met de Hexagonal collectie!

De geheel nieuwe lijn van dit merk is vooral voor de durfals onder ons. Met deze hippe zeshoekige brillen wordt terug gegrepen op het erfgoed van Ray Ban. Zo zagen we dit eerder bij de brillentrends voor het najaar van 2018. Naast andere bekende merken komt Ray Ban ook met hun eigen gevormde hexagonale brillen. Brillen die gemaakt zijn van meestal vintage acetaat met dunne klassieke stijlelementen. Wat dacht je van klinknagels aan de voorkant van de bril?!

ray ban hexagon

De collectie bestaat uit monturen met metalen poten en stoere graveringen met Ray Ban als middelpunt. De voorkant is (mat) zwart en beschikt over een retro havanna patroon. Vervaardigd uit acetaat, rubber of nylon. Naast deze retro geïnspireerde brillen zijn er ook nieuwe “high-tech” brillen van glas, gemaakt van hoogwaardig titanium en nyloncoatings.

Er is een Hexagonal Ray Ban bril voor iedereen

Maar welk model je het beste staat is afhankelijk van je gezichtsvorm. Hier kun je meer lezen over onze kijk en advies. Door de keuze voor een bepaalde kleur van de bril in combinatie met de uitvoering krijgt iedere Ray Ban zo zijn eigen uitstraling. De bril wordt persoonlijk. Dit kan uiterst vrouwelijk zijn, of juist meer mannelijk en stoer. Hoe dan ook, klassiek of stijlvol, de mogelijkheden lijken onbegrensd.