Het kan soms behoorlijk lastig zijn om leuke accessoires bij je outfit te vinden! Welke ketting sluit bijvoorbeeld goed aan bij de kleur van je jurk of shirtje? Hoe kies je voor oorbellen, die passen bij de vorm van je hoofd? Enzovoorts.

Datzelfde geldt voor het uitzoeken van je eerste bril! Met name jongeren vinden het niet altijd prettig om een bril te moeten dragen. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze modellen, zodat je altijd een bril vindt die op je wensen aansluit. Kies je voor een bril met ronde glazen, of neem je juist een bril met rechthoekige glazen? In dit artikel vertellen we je meer over het vinden van een mooie bril of oorbellen.

Geschikte oorbellen bij de vorm van je hoofd zoeken

Ieder mens is uniek! Dit maakt dat oorbellen bij de een prachtig staan, terwijl deze wegvallen bij het hoofd van anderen. De verschillende soorten oorbellen die tegenwoordig worden aangeboden, maken echter dat je altijd een geschikt model zal vinden. Wanneer je een wat langwerpiger hoofd hebt, is het bijvoorbeeld mooi om hangers te dragen. Deze lopen mee met de vorm van je hoofd. Bij een wat boller hoofd, staan knopjes juist erg leuk! Ook een ringetje in je oor kan goed staan.

Zoek naar een geschikte, leuke bril

Naast mooie oorbellen, kun je ook brillen in verschillende soorten kopen. Bij een wat ronder, compacter hoofd is een bril met rondere glazen vaak mooi. De glazen sluiten zo aan bij de vorm van je hoofd. Andersom zou je ook voor bredere glazen kunnen kiezen, om het ronde van je hoofd wat te breken. Door verschillende modellen brillen uit te proberen, zie je al snel welk model bril het beste bij de vorm van je hoofd past.