rechthoekige damesbrillen

Je zou kunnen zeggen dat rechthoekige damesbrillen heuse iconen zijn. Dat waren ze lang geleden, en dat zijn ze nog steeds. De hoekige monturen blijven altijd aanspreken. Voor zowel mannen als vrouwen. De modellen voor vrouwen bestaan vaak uit uiteenlopende modellen.

Van neutrale modellen met zachte tinten en kleuren, tot modellen die uitgesproken en soms ronduit sexy zijn. De vorm is immers altijd een geheel met de kleur, de uitgesproken modellen zijn dan ook vaak speels en “anders dan anderen”. Ze kunnen oversized zijn of juist heel bescheiden met dunne bril veren. Afgeronde hoeken of juist scherpe hoeken, de rechthoekige damesbril is een ware topper.

De hoekige damesbril is persoonlijk

De hoekige damesbrillen kunnen dus terughoudend zijn of juist sterk aanwezig, het hangt af van je persoonlijke voorkeuren en stijl. Wil je een bril die niet opvalt tussen de menigte of wil je juist enorm opvallen, en letterlijk knallen met je bril? In principe zijn monturen met een hoekige vorm terughoudend en ietwat streng.

bril hartvormig gezicht

Brillen zijn uitgegroeid tot modeaccessoire

De afgelopen decennia zijn brillen uitgegroeid tot een waar modeaccessoire. Net zoals tassen en schoenen draag je graag een brilmontuur die past bij je persoonlijke stijl en smaak. Echte “must haves” in de kast van de modebewuste man en vrouw. De mode industrie speelt hier natuurlijk graag op in door rechthoekige brillen te produceren in allerlei denkbare vormen en kleuren.

Brillen zijn daarom allang niet meer enkel verkrijgbaar in neutrale en subtiele kleuren. Ze worden juist steeds vaker ontworpen zodat ze naadloos aansluiten bij je kleding en accessoires. Aansluitend op de trends in brillen, of juist trends zettend. Hoe dan ook, anno 2018 zijn brillen verkrijgbaar in extravagante modellen, uitgesproken kleuren en bijzondere materialen.

bekijk onze merkbrillen