titanium brillen

Titanium brillen zijn ijzersterke brillen die je in principe voor altijd kunt dragen. Gemaakt van vederlicht materiaal biedt een ultiem draagcomfort. Ze zeggen wel eens “eens een titanium bril, altijd een titanium bril”. De brillen zijn elegant en verkrijgbaar met allerlei soorten brillenglazen.

Brillen die gemaakt zijn van titanium kunnen wel tegen een stootje, dat mag je letterlijk nemen. Je kunt titanium brillen rustig buigen en draaien, de bril zal terug in de originele vorm buigen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor zware beroepen zowel buiten als binnen. In het bijzijn van kleine kinderen draag je deze bril dan ook met een gerust gemoed.

De titanium monturen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van relatief onbekende merken en uiterst luxe merken. Titanium wordt tegenwoordig voor veel toepassingen gebruikt, de bekendste is misschien wel de bril. Dragers van de titanium bril zullen dit alleen maar beamen. Door het lichte gewicht, zachte en buigzame materiaal zit de bril als gegoten.

Anti-allergeen en roestvrij

Een belangrijk voordeel van de titanium bril is dat ze niet roesten. De bril behoudt in alle omstandigheden zijn vorm en mooie kleur. Het materiaal blijft hierbij intact. Hierdoor zet je een titanium bril op alsof je iedere dag een nieuwe bril hebt. Het materiaal zorgt ervoor dat je gespaard blijft van allergieën. Veel bekende modemerken hebben titanium brillen in hun collectie zitten, denk hierbij bijvoorbeeld aan Lindberg, Inface en Titanflex.

titanium montuur

De titanium bril straalt klasse uit

Bovenstaande is precies de reden waarom brillen die gemaakt zijn van titanium zo prettig dragen. Geschikt voor iedereen die vaak buiten werkt, kleine kinderen heeft of een actieve sport beoefent. Naast deze voordelen zijn titanium monturen schitterend om te zien. De veelal dunne frames zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en vormen. In trendy kleurtjes en zelfs met prints. Je ziet ze echter meestal in neutrale kleuren wat een elegante look oplevert. In zilver- en goudtintent. Klasse in stijl dus!

De titanium bril wordt vaak gecombineerd met andere materialen waaronder kunststof en acetaat. Dit komt het draagcomfort ten goede en zorgt voor een speels en innovatieve look van de bril. Alles over Brillen heeft een bijzondere collectie titanium brillen van onder andere Silhoutte en Titanflex. Benieuwd naar onze collectie?