adidas brillen

De drie schuine sterpen van Adidas zijn een baken in de wereld rond sport. Bij het zien van dit logo weet je dat het om het sportieve merk Adidas gaat. Het logo staat voor kwaliteit, herkenbaarheid en voor de sportieve toepassing. Niet alleen de kleding is sportief, zo ook de Adidas brillen!

Adidas zorgt voor een hedendaagse stijl, iedereen die een leuke sport outfit bij elkaar zoekt zal Adidas de revue laten passeren. De stijlvolle collectie sportieve brillen zijn gemaakt voor de sporter. Voor zowel dames als heren. Met de strakke en elegante Adidas brillen scoor je hoe dan ook. Je gunt jezelf een sportief en jong imago.

Sportief en stijl, dat is een Adidas bril

De brillencollectie van Adidas biedt monturen van metaal en kunststof. Er zijn meer dan 150 sportieve brillen van Adidas beschikbaar. Zo zit er altijd wel eentje voor je tussen! Wil je er top uit zien met een kleurrijk brilmontuur? Ook daar heeft Adidas oog voor. In de collectie zitten namelijk opvallend gekleurde brillen, maar ook monturen die meer terughoudend zijn. Voor iedere gewenste sterkte. Oerdegelijke Duitse Adidas kwaliteit!