brendel brillen

Brendel brillen zijn een waar begrip binnen de optiek wereld. Het modemerk voorziet iedereen van een vooruitziende blik. Het brillenmerk maakt het je gemakkelijk om de ideale vrouwelijke bril te presenteren met een individuele bril. Dit is goed terug te zien in het waanzinnige assortiment brillen.

Ze presenteren ieder seizoen opnieuw een collectie om van te smullen. Verdeeld in twee verschillende segmenten. Er is voor iedere vrouw, van welke leeftijd dan ook een Brendel bril die perfect bij haar past. De beide segmenten bieden een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige en visueel verbluffende monturen aan. Ontdek wat Brendel jouw kan bieden, en laat je vooral verassen!

Brendel brillen zijn elegant en stralen zelfverzekerdheid uit

De Brendel Cosmo collectie zijn brilmonturen voor vrouwen die van nature een eigen schoonheid uitstralen. Deze lijn onderstreept deze natuurlijke schoonheid met eenvoudige vormen en een eenzijdig kleurpalet. De brillen kun je het best omschrijven als uitermate subtiel. Maar daarom zeker niet te weerhouden.

Een perfecte gevormde bril zorgt ook voor een look die daarbij aansluit. Het is de kerst op de taart, en het puntje op de i. De Brendel Cosmo monturen onderscheiden zich door en vleugje extravagantie. Een klein beetje maar, want subtiel is het toverwoord die bij deze lijn past. Natuurlijke schoonheid is er om te accentueren en te waarderen.

Buitengewone bril monturen voor de fashionista’s

Waarom zou je “gewoon” willen als je ook “buitengewoon” kunt krijgen? Zoveel meer dan alleen een bril met als doel de medische behoefte te vervullen. Wanneer je een bril uit de Brendel collectie draagt dan voelt het als een extra sieraad. Met de uiterste zorg geselecteerd. Het Brendel montuur voegt net dat stukje elegantie toe.

De kleuren uit deze collectie kunnen natuurlijk, zacht en vriendelijk zijn. De Brendel Romance collectie maakt hoe dan ook een krachtige indruk. Ontworpen door diegene die dol is op de mooie dingen in het leven. Van vorm tot de keuze voor het materiaal. Niets dan charme met de Romance collectie. Sierlijk en speels in de hoofdrol. Voor iedereen die een bril ziet als toevoeging die je outfit compleet maakt.

brendel bril

Stijlvolle collecties Brendel brillen

De beste look die je ooit heb gehad! Brendel Eyewear, brillenleverancier en fabrikant van optische apparatuur uit de centraal Frankische regio van Duitsland, had het zelf niet beter kunnen zeggen. Deze expressieve slogan is een perfecte beschrijving van de passie van het succesvolle merk voor creativiteit en gevoel voor mode. Het label uit Fürth, Duitsland is geen volgeling, maar boeit in plaats daarvan met uitstekende individualiteit, stijl en kwaliteit. Mogelijk gemaakt door een bijzonder sterke aandacht voor detail en briljante kleurenontwerpen.

Van oudsher is Brendel toegewijd aan het creëren van ontwerpen voor de stijl bewuste dames, het brede assortiment werd onlangs verrijkt met een aantal aantrekkelijke modellen voor mannen. Beide reeksen zijn inherent aan een jeugdige geest en een expressieve esthetiek. Brendel brillen heeft een assortiment die vrouwen aanspreekt dir zelfbewust zijn. Verfijnde vrouwen die haar stijl heeft gevonden en weet wat ze wil. Casual in haar privéleven, professioneel in haar carrière, individueel en stijlvol in elke situatie. Acetaat, metaal of titanium; klassieke vormen of extravagante looks; high-fashion kleuren of ingetogen tonen. Brendel brillen zijn voor vrouwen net zo individueel als de vrouw die ze draagt.

Brendel brillen voor mannen

De onlangs gelanceerde brillen van Brendel voor mannen zijn veelzijdig, mannelijk en stoer. Een stijl die wordt gewaardeerd door iedere man die weet waar hij voor staat. Modieuze ontwerpen, mannelijke vormen en elegante materialen zijn typerend voor de mannelijke lijn van Brendel brillen. Probeer de brillen online om erachter te komen welke het beste bij jou past!