calvin klein brillen

Calvin Klein startte in 1962 met het gelijknamige modemerk, dat vanuit New York is uitgegroeid tot een van de toonaangevende mondiale modemerken. Calvin Klein brillen zijn  er voor mensen met een actieve, individualistische levensstijl.

Liefhebbers van dit merk zijn of voelen zich jong en gaan voor ‘mooie eenvoud’. Ze houden ervan om met hun uitstraling en outfit af en toe een beetje te provoceren. De eenvoudige maar altijd elegante ontwerpen van Calvin Klein worden gedragen door vele beroemdheden, onder wie Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock en Julia Roberts.

Monturen van Calvin Klein zijn basic, maar altijd met een bijzonder of stoer detail. De prachtig afgewerkte, strakke veren geven elk montuur net dat beetje extra. Met een bril van Calvin Klein krijgt elke outfit een bijzondere twist. Met een bril van Calvin Klein krijgt elke outfit een bijzondere twist.

De liefhebbers van Calvin Klein kiezen voor mooi en eenvoud. Dit is zichtbaar in de kledinglijn van Calvin Klein en komt terug in de brillencollectie van dit topmerk. Dragers van een Calvin Klein montuur voelen zich energiek en jong. Of het nu gaat om een herenbril of damesbril. Deze collectie valt op omdat ze getuigen van lef en soms licht provocerend zijn.

Daarnaast mogen de veren van de bril niet drukken op de slaap. Een goed aangemeten zijkant mag slechts een lichte druk achter het oor meebrengen. Bij een te strak montuur kunnen de pootjes van de bril naar boven schuiven langs de zijkanten van je hoofd, waardoor de bril van je neus afglijdt.