hackett london brillen

Hackett London brillen ademen Britsen signatuur uit van “the perfect gentleman”. Dit brillenmerk opende haar deuren in 1979 en verkochten in eerste instantie vooral tweedehands kleding. Eerst werden de kledingstukken gewassen en hersteld. Als brillenmerk werd Hackett enige tijd later bekend.

Het maakt deel uit van een alles omvattend merk die zich richt op lifestyle van de Britse man. Naast de uiterst originele kleding collectie werd destijds de deur geopend voor andere producten, waaronder het verkopen van werkelijk prachtige brilmonturen. Dit merk verkoop bijvoorbeeld ook allerlei accessoires, sportkleding en er zijn zelfs barbiers. Hackett London heeft vandaag de dag een online en offline gezicht gekregen, en wereldwijd verkrijgbaar.

Dit merk is in de sportwereld vooral bekend als sponsor. Denk hierbij aan polo, rugby, paardensport en sinds het jaar 2005 ook van de GT1. De eigentijdse en executrice klassieke stijl is op de brillen terug te zien tot het kleinste detail. Deze stijl zie je terug op iedere bril van Hackett London.

Uiterst eigentijdse mooie brillen

Hackett London richt zich met name op de upper class van onze samenleving en wordt vaak formeel en casual gedragen. De brillenontwerpers van deze brillencollectie laten de Britse lifestyle zien in iedere bril die ze produceren. Deze sluit naadloos aan bij de garderobe van een moderne man. De bekende acteur Pierce Brosnan is daarom niet voor niets het toonbeeld van Hackett!