humphreys brillen

Humphrey’s brillen zijn stijlvolle monturen die ideaal zijn voor tieners en iedereen die een smal gezicht heeft. Deze brillen zijn voor jonge mensen die niet met een product maar met een hippe bril willen rondlopen. Voor mensen die het leven positief en vrolijk benaderen. Het motto van Humphrey’s is dan ook niet voor niets “wees anders, maar blijf trouw aan jezelf”.

Dit motto komt in z’n geheel overeen met de brillencollectie. Er zijn speelse en eigentijdse klassieke monturen verkrijgbaar. Verassende camouflage patronen, cut-outs, en acetaat brillen met een overloop in kleur. Ook de mat grain effecten zijn vertegenwoordigd. Helemaal in stijl met de trends van deze tijd.

Humphrey’s brillen maken een statement

De eerste correctiebrillen van dit modemerk zagen we in 2000 verschijnen. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét brillenmerk voor jonge mensen die graag een statement willen maken. Natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een funky design bril tegen een scherpe prijs.

De revolutionaire monturen van Humphrey’s eyewear belichamen dit tot in de kleinste details. Nu zien we menig beroemdheid die vol trots een Humphrey’s bril draagt. Denk hierbij aan Cosma Shiva, Yvonne Catterfeld en Ronan Keating. Elke Humphrey’s bril heeft iets nodig die hem speciaal maken, waardoor de bril de individuele modieuze vingerafdruk krijgt. Dit begint met de bril en eindigt met de sneakers van dit modemerk. Beide zijn onmisbare accessoires en onderdeel van een mode gerichte, moderne levensstijl. En ze hebben nog iets anders gemeen: ze kunnen gemakkelijk in stijl en kleur aan de outfit worden aangepast. Omdat dit heel verschillend kan zijn, afhankelijk van de stemming en de gelegenheid, is het eigenlijk onmogelijk om samen te gaan met slechts één model.

De brillen van Humphrey’s

Net zoals de sneakers van dit merk zijn de brillen steeds lichter en lichter worden, zo zijn de Candy Kicks modellen ook licht van gewicht. Tegelijkertijd zijn ze zo stevig dat ze deelnemen aan elke lifestyle actie. De basis hiervoor is een lichtgewicht en super flexibel roestvrijstalen bril met een voorkant van nylon. Shades zoals hemelsblauw, glanzend kaki, zilver, perzik en rosé goud doen denken aan het kleurenspectrum van de coolste sneaker collecties. Oogestrelend goed!

humphreys bril

Er zijn vormen die zich ontwikkelen tot echte mode iconen en waarvan het succesverhaal geen einde kent. Ze vormden de inspiratie voor de erfgoed modellen van Humphrey’s. Stijl ontmoet puur vakmanschap in deze retro klassiekers. De handgesneden acetaat monturen met superdunne metalen brillen veren krijgen uitstekende eigenschappen met geïntegreerde veerscharnieren gemaakt van een hoogwaardige koperlegering. De glanzende afwerking wordt bepaald door met acetaat gelamineerde paaltoppen. Welke Humphrey’s bril past jou het beste?