oakley brillen

De keuze om Oakley brillen in het assortiment te hebben is vrij duidelijk, er kan namelijk geen misverstand over bestaan dat dit een Amerikaans sportmerk is. De brillen die dit modemerk op de markt brengt zijn veelal vederlichte brilmonturen met een hip en modern design die helemaal van deze tijd zijn.

Omdat er zoveel mensen voor een geheel eigen stijl kiezen is het aanbod van Oakley dan ook ruim uitgezet, in al haar facetten. Het opvallende is toch wel dat ieder montuur vederlicht is. Ook zien we veel monturen met aanpasbare neuspads en brillenpootjes die maar weinig druk achter de oren geven. Het moge duidelijk zijn dat een bril van Oakley prettig draagt en je verzekerd van een fijne pasvorm. Om aan deze wens te voldoen streven de brillen ontwerpers van Oakley naar een uitgebalanceerde combinatie van design en functionaliteit. Het resultaat is een eigenzinnige collectie van uitgesproken brilmonturen!

Oakley brillen voor de sportieve man en vrouw

De brillen staan voor sportief en avontuurlijk. Wanneer je een bril nodig hebt, en graag sport, dan biedt een bril van dit merk uitkomst. Maar niet alleen tijdens het sporten, ook bij een gelegenheid als een gezellig diner past een Oakley bril. Er is een ruime keuze en het assortiment wordt jaarlijks uitgebreid om aan de hedendaagse vraag te voldoen. Naast kunststof brillen zijn er ook metalen of titanium brillen van dit merk verkrijgbaar. Allemaal met een eigen look & feel.

Wanneer je op zoek bent naar een vrouwelijk model, of een stoer montuur dat hierbij past? Ook dan is er meer dan genoeg keus. In feite beslaat het Oakley assortiment een scala aan stijlen en vormen.

Het Oakley montuur in verschillende vormen

Een Oakley bril is onderscheidend van de rest. En zeker niet alleen wanneer je een actieve sporter bent die gewoon een bril nodig hebt die op z’n plek blijft zitten. Moeiteloos zal de Oakley bril aansluiten op een net pak voor een chique gelegenheid. Ook wanneer je een smal, rechthoekig of rond gezicht hebt. Er is een Oakley montuur voor iedereen.

Op zoek naar een montuur die subtiel is en waarmee je niet al teveel opvalt? Dan is een randloze bril een aanrader. Bij dit type brilmonturen bestaat de bril enkel de neusbrug en de brillenpootjes. Dit zorgt ervoor dat een ander nauwelijks ziet dat je een bril draagt. De aandacht zal hiermee zonder twijfel niet naar de bril toe trekken.