rodenstock brillen

Rodenstock brillen zijn wereldwijd toonaangevend. De collectie bestaat uit brillen met een enorme diversiteit. Het motto van dit brillenmerk is dan ook “See better & look perfect”. Dit is de slogan achter de collectie brillen en zonnebrillen. Omdat het merk een ruime collectie biedt spreekt dit merk een breed publiek aan.

De huidige brillencollectie is niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen, voor iedereen is er namelijk wel een montuur te vinden die bij hem of haar past. Je zou kunnen zeggen dat ieder montuur stuk voor stuk innovatief is en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Kwaliteit die tot in de puntjes is afgewerkt!

Kies voor de retro Rodenstock collectie

Rodenstock brengt een unieke vintage collectie op de markt met authentieke brillenontwerpen. Ze zijn geïnspireerd op de allereerste ontwerpen van de grondlegger van Rodenstock, Josef Rodenstock. Hij kwam op het idee om het ‘infinity’ symbool met elkaar te verbinden en deze vast te zetten op het glas in de bril. Dit inspireerde de ontwerpers om voor deze nieuwe retro collectie een stapje terug te zetten in de tijd. De conclusie? Brillen met deze designs zijn vandaag de dag helemaal trendy!

Rodenstock brillen voor optimaal draagcomfort

De stijl is het beste te omschrijven als uiterst eigenzinnig, elke bril heeft een eigen karakter. In veel verschillende kleuren verkrijgbaar, van zachte neutrale kleuren tot felle kleuren. Er is dus een Rodenstock bril voor iedereen!