silhouette brillen

Silhouette brillen zijn onmiskenbaar de meest comfortabele en lichtste brillen wereldwijd verkrijgbaar. De Silhouette bril is legendarisch te noemen. De titan minimal art weeg bijvoorbeeld gemiddeld slechts 15 gram inclusief brillenglazen op sterkte. Wanneer het gaat over materiaalgebruik en draagcomfort is Silhouette met vrijwel geen ander merk vergelijkbaar.

Sinds 1964 komt Silhouette met een brillencollectie die stijlvol en ingetogen zijn. De bijna scharnierloze, schroefloze en bijna gewichtloze brillen van het Oostenrijkse familiebedrijf hebben voor een revolutie in de optiek wereld gezorgd. Met groot succes zou je kunnen zeggen. Zo zijn de brillen van dit modemerk in totaal op meer dan dertig NASA missies geweest, reizen over de gehele wereld en zijn het grote namen die een bril van Silhouette dragen. Het merk begon ooit met een visie om het montuur te zien als een accessoire. Dit toonaangevende merk is bijzonder in al haar facetten.

Silhouette brillen zijn toonaangevend

De monturen zijn de lichtste ter wereld en worden met de hand vervaardigd uit alleen de best verkrijgbare materialen. In het individuele ontwerp wordt er gebruik gemaakt van de laatste trends in brillen en innovaties. Het zorgt ervoor dat de bril tot in de essentie en kleinste details wordt gepresenteerd. Tijdloos en stijlvol design voor zowel mannen als vrouwen.

Stijlvol en ingetogen zou een juiste beschrijving zijn voor deze brillen. Het merk onderscheidt zich in ieder opzicht. De mooiste brilmonturen met relatief eenvoudige lijnen in het ontwerp. De collectie richt zich op schoonheid, en om deze zoveel mogelijk in tact te houden. Anders dan met bijvoorbeeld een oversized bril of retro bril. Het gezicht vormt als het ware de basis en het natuurlijke frame van het montuur.

De Silhouette bril in essentie

Naast het uitmuntende draagcomfort wordt er dus ook rekening gehouden met de vorm van je gezicht, en het montuur dat daar het beste bij past. Er wordt ontzettend veel aandacht besteed aan de technische kant van het montuur. Tegelijkertijd met een knipoog naar de laatste mode en trends in de optiek wereld. Want ook die worden nauwlettend in de gaten gehouden.

silhouette brilmontuur

Het brillenmerk is hierin niet zozeer een volger als wel een trendsetter. Het merk verdient op die manier een exclusief label. Een bril die er voor mensen is met hoge kwalitatieve eisen aan hun bril. De ontwikkelingen om deze te bieden worden wereldwijd op de voet gevolgd en de internationale trends worden op tijd gespot en doorgevoerd.

Silhouette blijft via trendwatchers en fashionista’s een merk dat nauw contact met de doelgroep onderhoud. Zeker als je een mooie bril wilt dragen die niet de hoofdrol opeist als iemand je aankijkt is een Silhouette bril een logische keuze.

Kiezen voor een stijlvolle Silhouette bril

Silhouette is de toonaangevende fabrikant van randloze brilmonturen, en werd voor het eerst gelanceerd door Anneliese en Arnold Schmied in 1964 in Oostenrijk. Met een filosofie dat brillen lichtgewicht, comfortabel, sterk en aantrekkelijk zouden moeten zijn. Daarvoor gebruikt Silhouette innovatieve technologieën om een ​​bril van de hoogste kwaliteit te maken:

  • Het doel van Silhouette is het creëren van een verfijnde bril die wordt teruggebracht tot de meest essentiële elementen, maar zeer functioneel en stijlvol blijft.
  • Silhouette heeft een revolutie teweeggebracht in de brillenmarkt door het creëren van Titan Minimal Art – randloze, schroefloze, scharnierloze en ongelooflijk lichtgewicht frames van exclusieve, hoogwaardige materialen.
  • Om hun visie te creëren, heeft Silhouette technologieën ontwikkeld om eigen gepatenteerde materialen te produceren, zoals lichtgewicht SPX-plastic en High Tech Titanium.
  • De prachtige brillenontwerpen van Silhouette, die zijn geïnspireerd op de brillen in de aanloop naar het uiterlijk, hebben talloze internationale designprijzen gewonnen.
  • Hoewel Silouhette een icoon is geworden voor revolutionair licht en comfortabele randloze brillen, bieden ze ook full-edge brillen met dezelfde hoge kwaliteit en vakmanschap als de randloze soorten.