superdry brillen

Superdry brillen is een modemerk dat in 1985 werd opgericht in Cheltenham. Het is eigendom van de SuperGroup, een Brits internationaal modemerk. Het merk Superdry ontwikkelde zich in rap tempo en behoort inmiddels tot de top klassen, zeker op het gebied van kleding maar de brillen zijn ook spectaculair!

In de vroege jaren ’90 ontwikkelde Superdry zich en sinds 2004 is het merk een grote speler op de internationale markt. Steeds vaker kom je mensen tegen die een herkenbare Superdry outfit bij elkaar hebben gescoord. Het modemerk kenmerkt zich vanwege een unieke combinatie van Amerikaanse vintage stijl met Japanse vormen. Apart, eigenzinnig maar we zijn er wel gek op!

Op steeds meer plekke zien we mensen met Superdry producten, voor de zonnebrillen en correctiebrillen van dit merk is dat zeker van toepassing. Ze onderscheiden zich op ludieke wijzen ten opzichte van andere brillen merken. Alles over brillen heeft een fijne collectie van de toppers uitgekozen en presenteert deze maar al te graag.

Superdry brillen zijn hip en trendy

Door de Amerikaanse invloeden in Japanse vormen te gieten krijg je een spektakel als het gaat om brilmonturen. Een industriële look is het gevolg. Door de retro kenmerken blijven de stijlkenmerken gelukkig wel behouden. Mede hierdoor hebben de brillen een uniek karakter.

Naast een uitgebreide collectie Superdry brillen wordt er op het gebied van brillen ontwerp vooral veel aandacht besteed aan de kleine en fijne details van het montuur. Zonder dat het ten koste gaat van de prijs- kwaliteit verhouding. De brillen zijn dus voordelig, kwalitatief, maar vooral heel hip!