vingino kinderbrillen

Vingino is een opvallend modemerk met Nederlandse roots. Vingino kinderbrillen zijn inmiddels in meer dan veertien landen verkrijgbaar en dat is niet zonder reden. Naast de alom bekende kledinglijn heeft Vingino kinderbrillen met exact hetzelfde gevoel voor mode en stijl.

De diversiteit in Vingino kinderbrillen is enorm, net als haar kledinglijn. De kinderbrillen zijn er voor zowel jongens als meisjes. Elke Vingino kinderbril is leuk om te bekijken en telkens een grote verassing. Zet ‘m op je gezicht en verbaas je!

Oogstrelende kinderbrillen die de aandacht trekken! Een Vingino kinderbril past bij de sportieve kids. Hip, stoer, nonchalant, modieus en eigentijds. Deze kinderbrillen hebben het allemaal in zich. In onze paskamer tref je een collectie aan met veel kleur en bijzondere motieven. Sommige zijn een tikkeltje streng, en sommige zijn vol met vrolijke kleurtjes.

Een kinderbril moet natuurlijk tegen een stootje kunnen, en dat kan een Vingino kinderbril! Kids zijn natuurlijk speels en moeten daartegen bestand zijn. Modieus en sterk. Deze eigenschappen zijn slim gebundeld in elke Vingino kinderbril.