materika brillen

Heb jij ze al gezien? De nieuwe brillen collectie van Materika? Dit merk is een onderdeel van het geliefde brillenmerk Look, je weet nu al dat we het over kwalitatieve brillen hebben! De monturen van Metrika richten zich op zowel dames als heren, en zijn bij uitstek geschikt voor iedere activiteit. De passie is letterlijk af te lezen van de brillen.

De designers van dit brillenmerk richten zich met name op het stukje ‘ecologisch verantwoord’. Met andere woorden; er wordt bij het ontwerpen van de Materika brillen nagedacht over milieuvriendelijk materiaal. Iedere bril heeft zijn eigen unieke stukje verfijnde details. De materialen die gebruikt worden kunnen met recht revolutionair genoemd worden. De brillen zijn namelijk 100% recyclebaar en iedere fase van de bril is gericht op het behoud van het milieu.

Kwalitatieve Materika brillen

Brillen van Materika worden gemaakt van aluminium en magnesium. Door deze twee te combineren ontstaat er een geheel eigen materiaal. Bovenal zijn de brillen vederlicht, niet-magnetisch en bieden ze uitstekende bescherming tegen corrosie. Het materiaal kan iedere keer opnieuw gebruikt worden zonder deze eigenschappen te verliezen. Draag je een Materika bril, dan draag je bij aan een milieuvriendelijke toekomst. Het zou dus maar zo kunnen zijn dat een Materika bril een tweede leven heeft gekregen, dan wel in een andere hoedanigheid. De kans hierop is echter klein, want de brillen zijn kwalitatief hoogwaardig. Het Italiaanse modemerk maakt een statement met deze nieuwe brillencollectie.

Gewaardeerd door opticiens

Een collectie dat enorm gewaardeerd wordt, zo is de collectie het beste te omschrijven. De Italiaanse designers richten zich met name op het ontwerpen van brillen die zo fijn zitten, dat je niet merkt dat je een bril op hebt. Opticiens erkennen deze brillencollectie dan ook en waarderen deze. Het oog is gericht op pure kwaliteit. De brillenontwerpers van Materika worden met enige regelmaat gevraagd om hun merk te binden, in eigen stijl en persoonlijkheid.

Het nieuwe merk Materika is ontworpen in samenwerking met de uiterst hoogwaardige brillencollectie van Augusto Valentini. Een nieuw team ontwerpt op ecologische wijze brillen van hoogstaande kwaliteit. Dit is terug te zien in de ruime collectie heren- en damesbrillen. Iedere bril in zijn eigen stijl en karakter. De collectie kun je dan ook zien als een echte trendsetter, het zal niet lang duren voordat andere merken het voorbeeld van Materika volgen.